01 آذر 1403
logo

Chronic Diseases Research Center

Tehran University of Medical Scienses

  • تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 11:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سلسله وبینارهای معرفی ظرفیتها و فرصتهای همکاری در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

وبینار پانزدهم از سلسله وبینارهای معرفی ظرفیتها و فرصتهای همکاری در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت معرفی مرکز تحقیقات بیماریهای مزمن پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم روز شنبه 29 مرداد 1401 با حضور ریاست محترم پژوهشگاه دکتر افشین استوار، رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای مزمن دکتر رامین حشمت، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات دکتر گیتا شفیعی و جمع کثیری از اساتید و همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

 

وبینار پانزدهم از سلسله وبینارهای معرفی ظرفیت­ها و فرصت­های همکاری در مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت معرفی مرکز تحقیقات بیماری­های مزمن پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم روز شنبه 29 مرداد 1401 با حضور ریاست محترم پژوهشگاه دکتر افشین استوار، رئیس مرکز تحقیقات بیماری­های مزمن دکتر رامین حشمت، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات دکتر گیتا شفیعی و جمع کثیری از اساتید و همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در این وبینار دکتر رامین حشمت ضمن معرفی ساختار مرکز، از چشم­ انداز این مرکز از جمله شناساندن مشکلات مهم سلامتی بخصوص حیطه­ های مغفول در زمینه بیماری­های مزمن و ارائه راه­ حلهای مربوطه سخن گفت.

وی افزود: براساس برنامه استراتژیکی که در راستای برنامه­ های کلان پژوهشگاه غدد ارائه شده، سعی کردیم تا فعالیتهای تاثیرگذاری از جمله چاپ سالانه حدود 100 مقاله با آدرس ­دهی مرکز تحقیقات بیماری­های مزمن، شرکت در کنگره­ های علمی داخلی و بین ­المللی، مشارکت در تاسیس شرکت­های دانش بنیان و تولید محصولات مرتبط، تربیت دانشجویان دکتری پژوهشی، همکاری با پایان­ نامه­ های تحصیلات تکمیلی و انجام پروژه ­ها را داشته باشیم.

همچنین تحقق بخشیدن به اهداف عالی کشور در حوزه سلامت و علوم وابسته به آن با محوریت پیشگیری، تشخیص و درمان موثر در زمینه بیماری های مزمن و ناتوان کننده از جمله ماموریت­های کلیدی این مجموعه می­ باشد.

در ادامه این وبینار دکتر رامین حشمت افزود که از عوامل کلیدی موفقیت این مجموعه می­توان به اجرای علمی و با کیفیت پروژه­ های سفارش داده شده از سوی سیاستگذاران و تصمیم­گیران حوزه ­های مختلف سلامت در کشور در این زمینه و رضایت سفارش­ دهندگان، افزایش تولیدات علمی با محوریت طراحی و اجرای مطالعات پژوهشی در حوزه بیماری­های مزمن و صعب­ العلاج و بسیاری عوامل دیگر و در آخر همگام بودن با علم روز و ارتقای علمی همکاران و جلب همکاری اساتید توانمند اشاره کرد.

در ادامه دکتر گیتا شفیعی از پروژه ­های مهم و کلان این مرکز از جمله: پروژه DiaCare در ایران که در آن روی حدود 13000 نفر دیابتی نوع 2 تحقیق انجام گرفت و پروژه­ های مهم دیگری همچون سارکوپنی، کاسپین و Nutrikap و ... سخن گفت.

در آخر نیازهای کلیدی مرکز و زمینه­ های همکاری و مشارکت با سایر مراکز تحقیقاتی و پژوهشگران مختلف مطرح شد و سوالات شرکت­ کنندگان در وبینار توسط دکتر حشمت و دکتر شفیعی پاسخ داده شد.

 

 

  • گروه خبری : معاون مرکز
  • کد خبر : 258050
کلمات کلیدی
مژده  وفائی رهبر
تهیه کننده:

مژده وفائی رهبر

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه